ON white yummy!
pasta do zębów passionfruit & mango, 60 g
korzyści
CHRONI PRZED KWASAMI CUKROWYMI, PRÓCHNICĄ I WZMACNIA SZKLIWO
egzotyczny smak marakui, mango i mięty
PAP, owocowe enzymy, hydroksyapatyt, fluor
- smakowa, wybielająca pasta do zębów do codziennego stosowania
- rozjaśnia, przywracając naturalną biel
- odpowiednia dla szczoteczek elektrycznych i sonicznych
- odpowiednia dla osób z aparatami ortodontycznymi
- nie zawiera składników pochodzenia zwierzęcego
opis kosmetyku
Doświadcz egzotycznego smaku marakui i mango, który przenosi w tropikalne klimaty i zamienia codzienną higienę jamy ustnej w przyjemny rytuał. Pasta skutecznie oczyszcza i rozjaśnia szkliwo, usuwając osady i przywracając naturalną biel zębów. Formuła wzbogacona w PAP, enzymy owocowe, hydroksyapatyt i fluor chroni przed kwasami cukrowymi, przeciwdziała próchnicy i wzmacnia strukturę szkliwa. Owocowy, orzeźwiający smak zapewnia długotrwałe uczucie świeżości i wyjątkowe doznania podczas każdego szczotkowania.
nałóż pastę na szczoteczkę, szczotkuj zęby 2-3 razy dziennie. Poprawne szczotkowanie powinno trwać ok. 3 min. Oszczędzaj wodę - zakręć kran podczas mycia zębów. Nie połykać. Produkt dla dorosłych i młodzieży powyżej 12 roku życia. Użycie produktu przez dzieci powyżej 6 roku życia po konsultacji ze stomatologiem.
Formuła z unikalną technologią wybielania zębów i przyjemnych doznań smakowych oparta na nowoczesnej kombinacji składników:
PAP (KWAS FTALIMIDOPEROKSYKAPRONOWY) + OWOCOWE ENZYMY + HYDROKSYAPATYT + FLUOR + SMAK (POMARAŃCZA, CYTRYNA, MIĘTA)
składniki (INCI)
Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Propylene Glycol, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Perlite, Sodium Fluoride, Papain, Bromelain, Lactobacillus/Punica Granatum Fruit Ferment Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Tetrapotassium Pyrophosphate, Tetrasodium Pyrophosphate, Hydroxyapatite, Phthalimidoperoxycaproic Acid, Xanthan Gum, Sodium Saccharin, Cetylpyridinium Chloride, Sodium Olivoyl Glutamate, Citrus Aurantium Peel Oil, Menthol, Limonene, Pinene, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, CI 16255, CI 19140.









